Site preloader

Cum a început totul

În anul 2014, Alex  și Cristina au decis să-și unească forțele și experiența pentru a crea Studioul de Animație “Brazilero”. Mai târziu în 2016 la proiect a aderat în calitate de partener Valentin, care a început să dezvolte relațiile studioului peste hotarele Moldovei.

Echipa noastră este formată din 14 persoane și este codusă de: Alex, Cristina și Valentin. Alex este Directorul Creativ și Animatorul Șef,  cu peste 12 ani de experiență în editare video și animație. Cristina este Producătorul Brazilero, cu peste 10 ani de experiență în Marketing, si 4 ani în design și producție video. Valentin este responsabil de vânzări și relații cu clienții internaționali, cu peste 8 ani de experiență în vânzări și management. Ceilalți membri ai echipei sunt profesioniști cu ani de experiență în copywriting,  ilustrație, design grafic, animație și project management.

Condimentul secret în animațiile noastre

Condimentul nostru secret este creativitatea îmbinată cu cunoștințele avansate în marketing. Acest mix unic, ne definește și ne ajută să creăm video care trezesc curiozitate și se memorează. Brazilero oferă soluții creative și suport la fiecare dintre cele 5 etape de producție. Echipa noastră se focusează asupra creării unui script și storyboard unic, care va comunica cu auditoriul țintă corect și productiv.

Un script și storyboard corect este fundația spotului și reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte ale unui video de impact. Crearea videoului este un proces complex, iar participarea activă a clientului la etapele de feedback este esențială. Garantăm, satisfacția și rezultatul final pe mărsura așteptărilor, deoarece ținem cont de feedback-ul clientului la fiecare etapă a producției.